Alles-in-één producten

Een reeks van alles-in-één producten met plakstrips die is ontworpen voor zware incontinentie. De producten hebben verstelbare strips voor een uitstekende pasvorm en comfort en zijn geschikt voor zowel vrouwen als mannen.
De superabsorberende kern biedt optimale absorptie, comfort en houdt de huid droog. De producten zijn ideaal voor mensen die een groot deel van de dag zitten of liggen, en ze zijn snel een eenvoudig te verwisselen.

Kies Incontinentieniveau:

×
Lichte incontinentie is wanneer u een paar druppels of scheutjes urine verliest. Matige incontinentie is wanneer u kleine scheutjes tot grote scheuten urine verliest. Zware incontinentie is waneer u grote hoeveelheden urine en/of ontlasting verliest.

Kies Absorptieniveau:

×
Hoe hoger het nummer, des te sterker het product absorbeert. Ons numeriek systeem begint bij 0 en gaat tot en met 10.

Kies Maat:

×
Alles-in-één productenAlles-in-één producten
Assortiment
  1. Zwaar Attends Slip Regular 10
  2. Zwaar Attends Slip Regular 8
  3. Zwaar Attends Slip Active 10
  4. Zwaar Attends Adjustable 10
    Alles-in-één producten Attends Adjustable 10 10|M
  5. Zwaar Attends Slip Regular Plus 10
  6. Zwaar Attends Slip Regular 9
Productkenmerken
Quick-Dry
Voor snelle absorptie en droge huid.
Quick-Dry is the acqusition layer placed directly below the top sheet where the urine enters the pad. It quicly absorbs urine away from the skin and into the pad and prevents the urine returning to the surface. It can handle several gushes of urine without affecting how the pad works which results in skin dryness and leakage protection for the user.
Actieve Zone
Daar waar de meeste absorptie
nodig is.
De Actieve Zone bevindt zich in de kern van het product en zorgt voor een hoge absorptiecapaciteit
daar waar het daadwerkelijk nodig is. Hierdoor blijft de huid comfortabel droog. Deze technologie helpt het risico op lekkage te verminderen.
100% Ademend
Voor rondom Air Comfort
Het ademende materiaal zorgt ervoor dat de huid kan blijven ademen, wat helpt om het comfort en de gezondheid van de huid te verbeteren.
Geurbescherming
Voor bescherming tegen ongewenste geurtjes.